Για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας

BOOK ONLINE

ή επικοινωνήστε μαζί μας στοbooking@epavlisresort.gr
Εστιατόριο

εστιατοριο

περισσότερα...
Γάμοι & Δεξιώσεις

γαμοι & δεξιωσεισ

περισσότερα...
Πόρτο Χέλι Γάμοι Δεξιώσεις Βαφτίσια χώροι εκδηλώσεων εστιατόριαΠόρτο Χέλι Γάμοι Δεξιώσεις Βαφτίσια χώροι εκδηλώσεων εστιατόριαΠόρτο Χέλι Γάμοι Δεξιώσεις Βαφτίσια χώροι εκδηλώσεων εστιατόρια

Γάμοι & Δεξιώσεις

Η τοποθεσία του EPAVLIS Resort ξεχωρίζει για την μαγευτική θέα, την ρομαντική ατμόσφαιρα και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.

Για την πιο όμορφη και ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για την διοργάνωση και πραγματοποίηση του πολυτελούς και ταυτόχρονα ρομαντικού γάμου και δεξίωσης, που πάντα ονειρευόσασταν.

Οι διακοσμητές μας μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική θεματική, για τον γάμο σας και την δεξίωση. Ειδικές συνθέσεις λουλουδιών, διακοσμητικά, στολισμός χώρου κλπ. θα σχεδιαστούν σύμφωνα με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας και αποκλειστικά για την δική σας τελετή.

Ότι έχετε ονειρευτεί για τον γάμο σας και την δεξίωση, θα το έχετε. Προτιμάτε ζωντανή μουσική τζαζ , παραδοσιακή ή έντεχνη ελληνική μουσική ή τον ρομαντικό ήχο βιολιών? Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό ακριβώς που θεωρείτε πως θα κάνει την δεξίωση σας μοναδική.

Μοιραστείτε με την ομάδα διοργάνωσης του EPAVLIS Resort τις επιθυμίες σας και εμείς θα φροντίσουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα.